topbella

Tuesday, July 19, 2011

DOKTOR KE BINATANG?





Assalamualaikum..
Selamat Tengah hari..
Dah Makan?
Kalau tak makan g..
Pergi la makan dulu..
Pastu meh sambung baca entry aku oke..
:)

Entry aku kali ni mungkin agak BLUE sikit..
Tapi aku ! sebagai cikgu yang berdedikasi..
wahaha~
dedikasi la sangatt...!
Tetap nak tunjukkan dekat ampa semua supaya jangan sesekali ikut contoh macam ni..!
Peribahasa yang sesuai untuk aku lemparkan kepada homosapiens ini " HARAPKAN PAGAR ! PAGAR MAKAN PADI"
Memang kalau aku dapat homosapiens ni, aku sekeh dan kerat 18 kali macam akak MONA FENDY kita.. 
hehe~
Maroh ni..!!

Dah jangan cakap banyak, ampa tengok sendiri la tak guna punya orang.. !
Harap saja berilmu, tapi otak letak dekat lutut !
CISSI~

TENGOK-TENGOK !!
( kalau ada adik-adik kecik, cover sikit. kurang sesuai untuk tontonan mereka.. :) )

scene 1 


scene 2


scene 3


scene 4


scene 5
Urghhh!!
Dah la aku tak suka doktor !
Sebab doktor suka sangat paksa aku makan ubat..
Bila tengok pulak scene ni..
Buat aku lagi 18 kali ganda tak suka doktor..
waaaaa..

Actually pic ni aku dapat dari blog ini :
Kalau nak tahu lagi cerita-cerita menarik..
boleh la terus ke blog yg aku dah bagi link ni..

Agak-agak korang kan, pesakit ni dah mati ke belum?
Bayangkanlah kalau pesakit ni mmg dah sakit tenat dan perlukan pembedahan segera, tapi doktor bongek ni punya pasai, ikut nafsu ! lu pikir la seniri.
haiyya~

Kalau aku ni RAJA, memang aku kerah hulubalang aku cari sampai mati manusia ni.
Biar dia bertanggungjawab atas perbuatannya seniri..
wallahu'alam.

*kerana doktor seorang, habis semua doktor dipandang serong ! wahcerlaaa~ bongek!

                                                                                                                              



17 doakan Wardatul Jannah kurus :):

SoLy SoLicious said...

xsenunuh sungguh doktor... eeee....

Hafidzah Hafidz said...

gila laaa..nak kena belasah doc nih..nih binatang nih, bukan doc..kurang ajar

Miss Are-In Rafaaeell said...

@SoLy SoLicious
Haaa.. tau xpe! memang tak senunuh tahap dewa. macam nak bg flying foot kt doc ni.. warghh! :)

Miss Are-In Rafaaeell said...

@Hafidzah Hafidz
Jum-jum.. kita belasah doktor ni ramai-ramai.. ! ke nk kene bunuh terus? hek~

kay shafiQ said...

Pernah ade kes doktor cam2. Rasenyer dh mayat pompuan 2 same la mcm kes terdahulu. Nafsu pnyer psal jasad yg bernyawa pon jdi makanan. No more comment...

Miss Are-In Rafaaeell said...

@kay shafiQ
awk budak baik kan? jangan jadi macam tu tau.. sedih sy nanti..sob2.. :)

Miss Are-In Rafaaeell said...

@kay shafiQ
awk budak baik kan? jangan jadi macam tu tau.. sedih sy nanti..sob2.. :)

Anonymous said...

doktor ke dajjal ni.

Miss Are-In Rafaaeell said...

@Anonymous
apabila manusia berhaikan binatang. macam ni la kot. huhu

Anonymous said...

rasa macam maw sekeh 99 kali tengok duktur nieyh.

Miss Are-In Rafaaeell said...

@Anonymous
jom-jom sekeh ramai2.. yark2!!

Anonymous said...

teruknya doktor nieyh.. eeee...

Anonymous said...

celaka lah !

Miss Are-In Rafaaeell said...

@Anonymous
tula, tau xper.. harapkan doktor, doktor mkn org. haha

Miss Are-In Rafaaeell said...

@Anonymous
urmmm.. moga doktor ni sedar kesilapan dia..

Anonymous said...

cissi !

Anonymous said...

ape punya doktor la nieyh.tak patut btul....

Post a Comment

Mendoakan kebahagiaan cikgu ain rafaaeell :)